Dansk English

Strategi

Scan Convert A/S og SK-Machinery®'s strategi-grundlag er resultatet af næsten 50 års erfaring i konstruktion og maskinbygning.

 

Viden og kompetencer


Vi er i stand til at producere specialdesignede maskiner, som vi laver efter egne tegninger.
På baggrund af vores store erfaringsgrundlag bidrager vi gerne med vores viden og kompetence indenfor såvel materialevalg som maskinbygning i almindelighed.
Gennem mange års erfaring og udvikling har vi opnået ekspertise indenfor fremstilling af specialmaskiner både i serieproduktion og som enkelte enheder.
 

Levering til tiden


Hele forløbet, fra idé til færdigt produkt, er baseret på processens naturlige egenskaber.
Vi samarbejder ofte med produktionsvirksomheder, hvor tidsfaktoren er af stor betydning, og derfor stiller vi særligt store krav til os selv i forbindelse med levering af kvalitet til tiden.
 

Fleksibilitet


Scan Convert A/S er karakteriseret ved en høj grad af fleksibilitet. Vi råder over alle faciliteter indenfor moderne maskinbygning, og vores dygtige medarbejdere er hurtige til at finde den rigtige løsning.
 

Kvalitet


Vi stiller vi høje kvalitetskrav til os selv. Det færdige produkts egenskaber og processens samlede resultat skal leve 100% op til kundens forventninger.
Vores mål er derfor at levere et stykke arbejde, som i funktionalitet og kvalitet ikke alene imødekommer kundens behov og ønsker, men som ligger på et niveau over kundens forventninger.

Video


Se en film om os her!
 

Nyheder

Vi takker for interessen - specielt for vores Pat.Pend. ...

AAA logo

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Download adobe reader

 
Alle vore produktblade kan hentes som PDF-fil.

Klik på ikonet for at downloade Adobe Acrobat reader.